TÁRKI-TUDOK
  Keresés  
      

Nemzetközi Kreatív Oktatási Hálózat (ICEnet)


A T-TUDOK Tudásmenedzsment és Oktatáskutató Központ Zrt. lényegesnek tartja az innovatív nemzetközi kutatói és fejlesztői oktatási hálózatokban való részvételt. Ennek jegyében cégünk alapítóként vállal szerepet az International Creative Education Network elnevezésű hálózat (ICEnet- Nemzetközi Kreatív Oktatási Hálózat) létrehozásában, melynek fő célkitűzése a gyermekekben rejlő kreativitás előhívása különböző művészeti tevékenységek által. A hálózat első jelentős vállalkozása az I. Európai Kreatív Szakemberek Fórumának a megszervezése, amelyre 2013. márciusában, Vilniusban került sor. A következő fórum megszervezése jelenleg zajlik. Az ICEnet negyedévente tart ún. steering commettee meetingeket, amelyeken alapítóként részt veszünk.

 A projekttel kapcsolatban bővebb információ itt olvasható. 

 

International Creative Practitioners Forum Vilnius 22-24th of May 2013, ICEnet International Creative Practitioners Forum Vilnius 22-24th of May 2013, ICEnet   International Creative Practitioners Forum Vilnius 22-24th of May 2013, ICEnet International Creative Practitioners Forum Vilnius 22-24th of May 2013, ICEnet

    International Creative Practitioners Forum Vilnius 22-24th of May 2013, ICEnet  
 
hírek


Kiállítás nyílik a Kreatív Partnerség és a Ludwig Múzeum közös iskolai projektjének keretében

A tavaszi félévben a Ludwig Múzeum művészei bekapcsolódtak a T-Tudok Kretaív Partnerség projektjébe, és a diákokkal együtt tanultak és alkottak az osztálytermekben! 


T-Tudok a PISA 2015 konferencián Szlovákiában

Németh Szilvia, a T-Tudok igazgatója is előad a jövő héten Pozsonyban szervezett Our tower of education will stand or fall? című PISA konferencián, ahol a kreativitás és kritikai gondolkozás szerepéről fog beszélni, és arról, hogyan fejleszthetők ezek a képességek az oktatásban. A konferenciát a  Hanns-Seidel Alapítvány és a Bél Mátyás Intézet szervezi.


Megjelent a Public Education in Hungary: Facts and Figures 2014/2015 kötet

A Public Education in Hungary: Facts and Figures címet viselő angol nyelvű kiadvány azt a célt szolgálja, hogy a külföldi érdeklődők (szakemberek és újságírók) megismerkedhessenek a hazai oktatásügy alapvető tényeivel

Kattintson ide a teljes kiadványért!


Kreatív Partnerség programindító művész és tanártréning Gyergyóremetén

Paul Collard a Creativity, Culture and Education (CCE) igazgatója és Németh Szilvia a T-TUDOK Zrt. ügyvezető igazgatója 2016.szeptember 27.-étől október 4.-éig Kreatív Partnerség programindító művész és tanártréninget tartottak a   gyergyóremetei Fráter György Általános Iskolában. 


”The International Conference on the Fostering and Development of Talent”

Németh Szilvia, a T-TUDOK Tudásmenedzsment és Oktatáskutató Zrt. ügyvezető igazgatója 2016. szeptember 13.-án előadást tartott a ”The International Conference on the Fostering and Development of Talent” elnevezésű nemzetközi konferencián Pozsonyban. A szekcióban kiemelt figyelmet kapott a T-TUDOK Zrt. által adaptált Kreatív Partnerség Magyarország program sikere.

média-jelenlét


Tanulópénz: Elindult Lannert Judit oktatáskutató blogja!

Oktatáskutatóként létezem majdnem harminc éve. Blogomban aktuális problémákat boncolgatok a tények segítségével. Mindig is nagyon érdekelt, hogy mi miért történik, és hogyan lehetne jobban csinálni. Tanulni ugyanis nagyon jó dolog, de mintha a mai iskola éppen el akarná venni a kedvünket tőle. Remélem ezzel a bloggal egy kicsit hozzájárulhatok ahhoz, hogy újra ráérezzünk a tanulás örömére és a hibáinkból is tanulva ne fizessünk túl sok tanulópénzt.


  1035 Budapest, Vihar utca 18. telefon: (+36 1) 887 4851, info@t-tudok.hu