Kulturális tanulás és sokszínűség Európában

A Europe in Perspective: International Co-operation in Cultural Learning projekt célja, hogy promotálja a diverzitást és a kreatív, tapasztalai megközelítést a kulturális tanulásban. 

A projekt támogatja az olyan új transznacionális és európai szakmai fejlesztési lehetőségeket, amelyek mind az iskolai dolgozók, mind a művészeti és kulturális oktatás területen tevékenykedők interkulturális megértését és európai tudatosságát növelhetik. Ennek elősegítésére a résztvevő partnerek kifejlesztenek és tesztelnek egy multinacionális, több modulból álló tréningkoncepciót. 

A Europe in Perspective: International Co-operation in Cultural Learning a német Federation for Arts Education and Cultural Learning (BKJ) és a Creativity, Culture and Education (CCE) nemzetközi alapítvány projektje. Stratégiai partnereik a T-Tudok Zrt, a KulturKontakt Austria (KKA) és a National Centre of Expertise for Cultural Education and Amateur Arts (LKCA).

A projekt a Stiftung Mercator alapítvány és az Európai Unió finanszírozásában valósul meg (az Erasmus+ Youth in Action program keretében).

További információ: https://europe-in-perspective.eu/
  1035 Budapest, Vihar utca 18. telefon: (+36 1) 887 4851, info@t-tudok.hu